dissabte, 26 de novembre del 2022

25 DE NOVEMBRE A L'IES MIRALCAMP!


Com cada any, a l'IES Miralcamp, commemorem el  Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència de Gènere, amb treballs transversals i interdepartamentals. La Coordinadora d'Igualtat, la Coordinadora d'ESO, el  Departament d'Orientació han dissenyat tot un seguit d'activitats com:

1-Exposició de sabates roges, a l'estil del projecte de l'artista mexicana Elina Chauvet. Cada parell de sabates (donades i pintades de roig) representa una víctima de la violència masclista. La simbologia del color roig és evident, i, segons ella mateixa conta, les sabates són allò que queda després del femicidi. L'artista va iniciar aquest projecte quan la seua germana va ser assassinada per la parella.  Gràcies també al  Departament de Plàstica per la col.laboració!

2- L'alumnat de 1r i 2n d'ESO, coordinat pels tutors i les tutores, ha elaborat un mur amb frases contra la violència de gènere.

Pensem que la clau és l'educació de les noves generacions. Cal seguir treballant per l'eliminació de la violència de tot tipus!

L'alumnat de 1r i 2n d'ESO, coordinat pels tutors i les tutores ha elaborat un mur amb frases
2-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada