dimecres, 29 de gener del 2014

Activitats per al Dia Escolar de la No Violència i de la Pau

El nostre centre es caracteritza per la sensibilitat d'alumnes, professors, pares... (realment tota la comunitat educativa) envers fites importants com la que ara arriba.

Així molts alumnes participen en alguna de les activitats preparades per a commemorar el DENVIP.

Voleu conèixer què s'està fent? Continueu llegint i ho sabreu.

Mural 

En primer lloc el departament de plàstica està preparant un meravellós mural que s'anirà realitzant a partir del dia 30, quan es donarà la primera pinzellada. I que pretén que ningú oblide que paga la pena lluitar per la pau. S'ha realitzat un concurs de dissenys en el qual han participat molts alumnes. El projecte guanyador restarà pintat a la vista de tots.

Ací podeu veure qui ha participat i qui ha guanyat.

Resultats del concurs del mural.

La veritat és que tant el guanyador com els finalistes són treballs molt interessants. Ací podeu vore el guanyador. I si punxeu a l'enllaç trobareu també els finalistes. Enhorabona a tots els participants, especialment a la guanyadora.

Guanyador

Zaira Anacleto - 1er ESO C

Finalistes

Júlia Llorens - 1er ESO D

Mateu Gorris - 1er ESO D

Fátima Daif - 1er ESO D

Cites sobre la pau

Alguns alumnes de 2n d'ESO C han estat investigant i han trobat un munt de cites de personatges coneguts i importants que parlen sobre la pau, la seua importància i la necessitat que tenim d'assolir-la i evitar la violència com a major expressió d'odi.

Pots llegir-les ací: Cites sobre la pau.


Decoració de la Biblioteca

Com ja és usual la nostra biblioteca ha estat decorada per a tal esdeveniment fent una crida a la pau en molts idiomes diferents que es parlen en la comunitat de Miralcamp.

Ací teniu algunes imatges.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada