dijous, 10 de desembre del 2015

10 DE DESEMBRE" DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS"

El Dia dels Drets Humans es celebra a tot el món el 10 de desembre. Aquest dia té el seu origen l'any 1950. Des de llavors, persones de tot el món s'uneixen per commemorar l'existència de la Carta Internacional dels Drets Humans, un conjunt de lleis internacionals que vetllen pel compliment dels drets de totes les persones com a éssers humans.

El 1950 l'Assemblea General de les Nacions Unides va convidar tots els Estats i organitzacions interessades al fet que el 10 de desembre celebraren el Dia dels Drets Humans ( En aquest dia es commemora l'aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans el 1948 per l'Assemblea General de l'ONU.
I, per descomptat, un any més a l'IES Miralcamp, de la mà d'Isabel Tamarit, la nostra professora de Filosofia, hem volgut sumar-nos a les  manifestacions  en favor del respecte als drets humans perquè, per desgràcia, encara hi ha molt de treball a fer, i, com a mínim, un dia a l'any considerem essencial  reflexionar durant una estona al voltant d'aquest tema tan important. Hem realitzat una cadena humana, murals, activitats de difusió i conscienciació per les aules, i , per últim, alguns  alumnes han  llegit el manifest.

Us deixem algunes fotos de l'acte de hui.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada