dijous, 17 de desembre del 2015

3r premi Concurs de Convivència a les aules 2015!

Enhorabona a Miguel Ángel Montoliu de 1r ESO D per haver aconseguit el 3r Premi en el Concurs de " Convivència a les Aules " organitzat per la Regidoria d'Educació i la Policia Local.
Ahir tingué lloc el lliurament de premis. Una representació dels alumnes  acudí a rebre els diplomes acreditatius de tots els alumnes amb treballs seleccionats  . Com hem dit abans, no hi eren tots perquè l'acte coincidí amb una excursió a Culla. Us  mostrem algunes fotos.





 Enguany, el llibre treballat ha sigut.  Mi otro yo , de Mª Ángeles Chavarría Aznar, a qui vam tenir el plaer de conèixer i escoltar a la conferència que tingué lloc a la nostra sala d'actes. Us contaré una anècdota: Mª Ángeles se n' anà molt satisfeta perquè només començar un dels alumnes li digué que era el millor llibre que s'havia llegit en la seua vida. Ací en teniu la sinopsi:

 Cuántas caras tiene el acoso físico y psicológico? ¿A cuántas personas se puede hacer daño sin saberlo? ¿Cómo se puede superar? ¿A quién pedir ayuda? Todas estas cuestiones, de forma consciente o inconsciente, se las fue planteando Nayara, una niña de doce años que padece bullying por parte de sus compañeros. Ante su incapacidad de enfrentarse a sus acosadores y debido a las amenazas que le impiden acusarlos, Nayara descarga su rabia contra su madre y su hermana y empieza a adoptar una personalidad que cada vez se va acercando más a todos aquellos comportamientos que rechaza. ¿Cómo conseguirá salir de este círculo vicioso? ¿Logrará ser ella misma por mucho que le cueste volver a sentirse segura y respetada? Mi otro yo nos ofrece un relato sensible y realista, escrito en primera persona, en donde su protagonista se sumerge en la escritura para ahondar en las circunstancias que le rodean, sus propios deseos, las dificultades para lograrlos y el camino para conseguir que los sueños, algún día, puedan convertirse en realidad.

T'abelleix llegir-lo? Fàcil, visita la nostra biblioteca!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada