dilluns, 7 d’abril del 2014

DIA DEL LLIBRE A L'IES MIRALCAMP!!

                  Hola de nou!  Ja sabeu tots que aquest blog està dedicat a la lectura, per això, és una cita obligada la celebració del Dia del Llibre, que és el dia 23 d'abril.

                 Aquest any no podem celebrar-lo junts ja que les vacances de Setmana Santa inclouen aquesta data. No obstant això, no perdrem l'ocasió d'avançar aquesta cita i quina  millor manera d' acomiadar-nos fins després de Pasqua que organitzant una fira del llibre el dimecres 16 d'abril ?

                       Hi esteu tots convidats!

                      El programa festiu inclou la ja coneguda fira del llibre on participa tota la comunitat escolar lliurant llibres que ja hem llegit per tal de permetre que altres gaudisquen de la seua lectura a canvi de tenir la possibilitat de prendre'n un altre que necessitem o, simplement, ens abellisca llegir. Aquesta fira, com sempre, estarà al rebedor de l'institut.

             La nostra biblioteca també serà un dels escenaris on celebrarem aquesta festa. En ella podreu visitar l'exposició de llibres, alguns dels autors dels quals han sigut guardonats amb els principals premis literaris celebrats a tot el territori espanyol com ara el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, el Premi Planeta, el Premi Nadal, el Premi Josep Pla, el Premi Sant Jordi...

                D'altra banda, també des de la biblioteca intentarem temptar-vos presentant un prestatge amb les últimes novetats literàries , algunes, guanyadores d'aquests premis.

              Es tracta de llibres que actualment ocupen els primers llocs de vendes a nivell nacional.

             No vull furtar-vos  més temps intentant convéncer-vos. El millor és acostar-s'hi i fullejar  les obres. Com ja us vam comentar per Halloween, la biblioteca és un lloc monstruós perquè en ella hi ha obres d'autèntics monstres de la Literatura.

           No és per espantar-vos però, heu de tenir clar que la biblioteca és un indret molt perillós (almenys per a alguns) ja que la lectura ensenya a pensar.

             
Us atreviu a creuar el seu llindar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada